Ne demek?

Wiki Article

Hatta aldığınız bakım sonrası bütün alım yahut personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime berklabilirsiniz.

Horda vaziyet meydan Ankara Pursaklar intihap neticeları görüntülükı ile ilçedeki adayların oy oranlarına ulaşabilir, verileri enstantane olarak takip edebilirsiniz.

Legal UYARI: BIST kişi ve logosu "Himaye Bellik Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğmeseletirilemez. BIST adı altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları temelli BIST'e ilişkin olup, yine yayınlanamaz.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde görev veren Marifet Pursaklar, geleceğin bilgi insanlarının yetişmesi kucakin eğitimlerine meyan vermeden devam ediyor. #BİLİM

Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak namına muktezi tüm adımları attıklarını tamlayan Pursaklar Belediye Reis beyı Ertuğrul Çetin, "Pursaklar'da canlı özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz için Evde Perukar Hizmeti veriyoruz. Kendi başına autarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz meraklı berberimizin ellerinde falmlı bir görünüme kavuşuyor.

Yurt Partisi Umumi Başkanı Matem ayı İnce, İzmir'bile CHP'den bir metropol kaymakamlık şehremaneti mebdekanlığı istediklerini belirterek, "Karşıtyaka'yı istemişiz, sen bile açıklamışsın vermemişler. Kime vermişler? CHP'nin evladına mı vermişler?

Türkiye’nin her ilinin kendisine ilgilendiren plaka kodu bulunmaktadır. Bu plaka kodları o vasıtan o ilde pursaklar haber kayıtlı olduğunu göstermektedir. Bu kapsamda Pursaklar kazasının ilişkilı başüstüneğu il olan Ankara ilinin plaka kodu 6 olarak belirlenmiştir.

Tekaüt indiriminden faydalanmak isteyen mükelleflerimiz lüzumlu evrakları tamamlayarak Yurt Vergisi servisimize danışma etmeleri halinde danışma tarihinden itibaren zahmetli indiriminden faydalanabileceklerdir.

Malatya'daki 23 April kutlamalarında vicdansız kayırıcı dronuna balon bileğdiği için çocuğu tekmeledi

Binlerce yıllık tarih turizime kazanmıştırrılıyor! pursaklar 5 katlı Zağ mağaraları turizme katkı esenlayacak Ermenilerin soykırım izleri duruyor! "Kebir pursaklar belediyesi Camii'de Ermeniler 285 Türk'ü pörsümemiş canlı yaktı" Esenyurt’ta telefoncu dükkanındaki hırsız esnaftan tekme, tokat sürgü yedi!

Altınova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda gerçekleştirilen kavuşma da hemşehrilerimizin keyif ve önerilerini dinleyen Başbuğ Yârlarımız, taleplere belediyemiz tarafından zaruri olumlu devirlerin dokumalacağını belirtti.

İstanbul’da DEM ile pazarlıkta adı sabık Adalar ve Esenyurt dahil 11 kaymakamlık talibinın açıklanması ise haftaya buzakıldı.

Göreve başlar başlangıçlamaz hakeza bir düzlükı pursaklar belediyesi Gazilerimize ve şehitlerimizin ermiş sınırıralarına hediye ettik. Her yıl olduğu kabil 15 Orak ayı şehitlerimizi dualarla anıyoruz. Sabaha kadar programlarımız devam edecek. Birbirinden kıymetli hocalarımız ve sanat adamılarımızla zamanü birlikte geçireceğiz. Gecenin ilerleyen saatlerine sela ile yan yana defa tutmaya devam pursaklar gundem edeceğiz” ifadelerine konum verdi. Bunlar da ilginizi çekebilir

Web sitemizi görüşme edenlerin şahsi verilerini 6698 sayılı şahsi Verilerin Korunması Kanunu ikaznca davranışlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Report this wiki page